Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Baki Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
5 Haziran 2024 | 18:00

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Baki Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Baki Yılmaz’a; Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gamze Erikoğlu Örer, Doç. Dr. Aydıner Birsin Yıldız, Doç. Dr. Gözde Algün Doğu eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, mezunlarımız Prof. Dr. Baki Yılmaz, Prof. Dr. Gamze Erikoğlu Örer, Doç. Dr. Aydıner Birsin Yıldız ve Doç. Dr. Gözde Algün Doğu’ya mezun kartlarını ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1 -1