“GaziSporFest'24” Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi
5 Haziran 2024 | 16:21

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Çimen  ve Dr. Alperen Halıcı'nın yürüttüğü “Spor Etkinlikleri Yönetimi” dersi kapsamında “Spor Yönetimi Gönüllüleri Topluluğu’nun da dahil olduğu, “GAZİ SPOR FEST'24” adlı “Beni Dene” (Try Me) sloganlı etkinlik düzenlenmiş ve ardından bir konser gerçekleştirildi.

Rektörlük Futbol Sahasında yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, dekanlar, müdürler, daire başkanları, idareciler, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Spor sahasında açılan tüm stantları gezerek bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 15 farklı branşın bulunduğu etkinlik, düzenlenen yarışmaların ve konserin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1