Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin Üniversitemiz Gölbaşı Şubesinin Açılışı Yapıldı
3 Haziran 2024 | 20:35


Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin Gazi Üniversitesi Gölbaşı Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tarım Kredi Kooperatif Market Genel Müdürü Orhan Kozan, Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Akandere, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Akın Güngör, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, öğretim görevlileri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, merkez kampüste bulunan şubeleri kullanan akademik-idari personel ile öğrencilerden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyerek, “Gelen geri bildirimlerden doğru bir iş yaptığımıza karar verdik” dedi. Diğer şubelerde olduğu gibi Gölbaşı Şubesini de Gazililerin hizmetine açmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin Üniversitemiz Gölbaşı Şubesinin açılışının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Açılışta konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market Genel Müdürü Orhan Kozan ise, Tarım Kredi Kooperatifi ile ilgili bilgiler vererek, Gazi Üniversitesinde yeni bir şube daha açtıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Şube içindeki ürünlerin yarıdan fazlasının kendi kooperatiflerinde ürettikleri ürünler olduğunun altını çizen Orhan Kozan, şubenin açılışına verdiği destekler dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Genel Müdür Orhan Kozan ile akademik ve idari birim yöneticileri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Tören, şubenin gezilmesinin ardından sona erdi.

Tarım-1 Tarım-1 Tarım-1 Tarım-1
background image