Üniversitemizde “Hemşirelikte Kariyer Günü” Etkinliği Düzenlendi
3 Haziran 2024 | 15:49

Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Kariyer Planlama Komisyonu ve Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde “Hemşirelikte Kariyer Günü” etkinliği düzenlendi.

Teknoloji Fakültesi Taşkent Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik açılış konuşmaları ile başladı. KAPUM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, Merkez olarak yaptıkları çalışmalardan söz etti.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, konuşmasında Hemşirelik Fakültesi hakkında bilgiler verdi. Fakülte olarak eğitim-öğretimin yanı sıra mezunların kariyerlerini yönlendirici etkinlikler düzenlemeye önem verdiklerini belirten Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, bu kapsamda KAPUM’la beraber bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ise Üniversitemizin düzenlediği etkinlikler vasıtasıyla öğrencilerin hem akademik hem de kariyer olarak donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağladıklarını ifade etti. Bu bağlamda KAPUM’un çalışmalarına dikkat çeken Prof. Dr. Fazlı Polat, Doç. Dr. Yusuf Günaydın ve ekibine teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, konuşmasını şöyle tamamladı: “Sevgili öğrenciler sizler, misyonu ‘Topluma liderlik yapabilecek, milli, manevi, kültürel ve insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmek; öncü araştırmalarla bilgiyi üreterek, paylaşarak ve hayata dönüştürerek toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişim sürecinde katkıda bulunmak’ olan üniversitemizden profesyonel bir meslek üyesi olarak mezun olacaksınız. Sizlerin mezuniyet sonrasında ilerleyeceğiniz kariyer alanlarında bu misyona sahip çıkarak üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız sonsuz.”

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Fazlı Polat, Doç. Dr. Yusuf Günaydın’a; Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya ise Emine Koç’a teşekkür belgesi takdim etti.

Konuşmaların ardından Türk Hemşireler Derneğinden Emine Koç, “Hemşirelikte Mesleki Örgütlenme” konulu sunumda bulundu.  

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image