“Sıradanlığın Şiirselliği” Adlı Yılsonu Sergisi Gerçekleştirildi
3 Haziran 2024 | 14:57

Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli Atölyesi tarafından düzenlenen, “Sıradanlığın Şiirselliği” adlı yılsonu sergisi geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Malik Aksel Sanat Galerisinde yapılan programa Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Ünsal,  Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere, Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli, akademisyenler, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Ünsal, güzel bir resim sergisinin açılışında olduklarını söyledi. Bu tür etkinlikleri desteklediklerini anlatan Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Ünsal, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere ise, Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli Atölyesinin en çalışkan atölyelerden biri olduğunu aktardı. Serginin çok başarılı olduğuna dikkat çeken Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Sergiyi düzenleyen Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli ise kısa bir selamlama konuşması yaptı. Mezuniyet sergisi için büyük emek verdiklerini ifade eden Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli, öğrencilerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Ünsal,  Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere, Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli ve beraberindekiler serginin kurdelesini kesti.

Etkinlik, serginin gezilmesi sonrası sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image