Üniversitemiz ile Böketov Karagandi Üniversitesi Arasında Erasmus İş Birliği Protokolü İmzalandı
3 Haziran 2024 | 14:33

Üniversitemiz ile Böketov Karagandi Üniversitesi arasında “Erasmus İş Birliği” protokolü imzalandı. Rektörlük Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Rektör Danışmanları Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erden Banoğlu, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Böketov Karagandi Üniversitesi ise Rektör Prof. Dr. Nurlan Dulatbekov, Rektörlük Ofisi Başkanı Serik Kalkamanov, Prof. Dr. Tleuzhanova Gulnaz Koshkımbayevna, Nurmaganbetova Margarita Taukenovna, Adanov Kuanyshbek Bulanovıch, Azat Babashov, Asuman Ergün, müdürler, daire başkanları, akademisyenler ve konuklar katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün burada çok önemli bir üniversitesiyle yeni bir iş birliğine imza atacağız” dedi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çok anlamlı bir protokolü hayata geçirdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu iş birliğiyle önemli faaliyetler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Kazakistan’ın kendisinde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kazakistan’da altı yıl süreyle görev yaptığı bilgisini verdi. Kazakistan’daki üniversitelerle iş birliğini daha da artırmak istediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan Böketov Karagandi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurlan Dulatbekov ise, “Gazi Üniversitesi ile bu tür bir akademik iş birliği yapıyor olmak bizim için çok önemli. Misafirperverliği ve gösterdiği dostluk için Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a çok teşekkür ederim” diyerek konuşmasını noktaladı.

Protokol töreni imzaların atılması sonrası çekilen, toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 -1
background image