Kazakistanlı Öğrenciler Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli’yi Ziyaret Etti
31 Mayıs 2024 | 13:31

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli’yi yurtdışı doktora danışmanlığı yaptığı Kazakistan’ın dört ayrı üniversitesinden gelen doktora öğrencileri ziyaret etti. Prof. Dr. Yücel Gelişli, Kazakistanlı öğrencilerle yapılacak çalışmaları planladı, onların görüş ve önerilerini dinledi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Kazakistanlı öğrencilere Üniversitemizi de gezdirdi. Öğrenciler bu kapsamda Rektörlük Yerleşkemizi, Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Merkezini, Eğitim Bilimleri Enstitüsünü ve Hoca Ahmet Yesevi Camii’ni gezerek, Üniversitemiz hakkında bilgi aldılar. Prof. Dr. Yücel Gelişli, Türk dünyasından birçok öğrenciye bilimsel danışmanlık yapıyor.

-1 -1 -1 -1 -1