“YEŞİLAYFEST Seni Bekliyor” Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi
31 Mayıs 2024 | 12:11

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gazi Genç Yeşilay Topluluğu, Yeşilay ile Yeşil Sahne Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde düzenlenen, “YEŞİLAYFEST Seni Bekliyor” adlı etkinlik geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.  

Üniversitemiz Rektörlük Yerleşkesi Bahçesinde yapılan programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Gazi Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Seyhan Fırat, dekanlar, müdürler, daire başkanları, akademisyenler, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, Yeşilay cemiyeti olarak Ülkemizin güzel günleri olduğuna işaret etti. İnsanlarımızın zihnin, bedenin ve ruhunun tutsak olmadığı takdirde tüm insanlığa önemli katkılar sunabileceğini dile getiren Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, her gencin hayatını özgür yaşaması gerektiğini söyledi. İnsan sağlığına zarar verecek hiçbir şeyi eğlence olarak görmediklerini anlatan Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Açılışta kısa bir selamla yapan Gazi Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Seyhan Fırat, Gazi Genç Yeşilay Topluluğu olarak bu tür etkinlikleri desteklediklerini anlattı. Gazi Genç Yeşilay Topluluğunun Üniversitemiz yerleşkelerindeki sigarasız alanları belirlediğini ifade eden Gazi Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Seyhan Fırat, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Açılış konuşmaları sonrası protokol ve beraberindekiler etkinlik alanını gezerek bilgi aldı. Program, çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image