Gazi Endüstri Topluluğu 10. "Okusun da Büyüsün" Projesiyle Kahramanmaraş'ta Yeni Bir Kütüphane Açtı
30 Mayıs 2024 | 21:56

Gazi Üniversitesinde farklı alanlarda faaliyet gösteren 200’e yakın öğrenci topluluğu bulunuyor. Bu topluluklar arasında yer alan Gazi Endüstri Topluluğu (GaziENT) da sosyal sorumluluk ve toplumsal katkı bağlamında örnek faaliyetlerde bulunuyor. Topluluk önemli projelerinden biri olan "Okusun da Büyüsün" (ODB) projesi kapsamında, 10. kütüphanesini Kahramanmaraş Başdervişli İlkokulu/Ortaokulu’nda açmanın gururunu yaşıyor.

Topluluk 20-21 Mayıs tarihlerinde, ODB projemizi Kahramanmaraş Başdervişli İlkokulu/Ortaokulu’nda gerçekleştirdi. Topluluk üyeleri iki günlük etkinlik süresince, çocuklara unutulmaz anılar bırakacak ve onların geleceklerine ilham kaynağı olacak bir kütüphane oluşturmak için büyük bir özveriyle çalışarak, çocukların eğitim hayatına katkıda bulunacak bir projeyi hayata geçirdi.

Topluluk üyeleri yaptıkları açıklamada kendilerine desteklerinden dolayı Mühendislik Fakültesi Dekanlığına, Endüstri Mühendisliği Bölümüne ve değerli mezunlarımıza teşekkür etti.

ODB projesi, kütüphanesi olmayan okullara yeni kütüphaneler kazandırmayı amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu proje kapsamında, seçilen okulların kütüphane alanları parkesinden boyasına, perdesinden kitaplığına kadar topluluğumuz tarafından yenilenir ve çocuklar için binlerce kitap desteği sağlanır. Proje, çocukların eğitimine katkıda bulunmayı ve onlara kitap sevgisi aşılamayı hedeflemektedir.

end-1 end-1 end-1 end-1
background image