Hidrojen Teknolojileri Derneğinden Arş. Gör. Şulenur Asal’a Öğrenci Araştırmacı Ödülü
29 Mayıs 2024 | 11:30

Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Doktora Öğrencisi Arş. Gör. Şulenur Asal;  hidrojen teknolojileri için bir buluş, yeni bir uygulama veya özgün bir yöntem geliştirmiş olma koşulu ile 8. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi’nde (IHTEC 2024) Hidrojen Teknolojileri Derneği tarafından, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Prof. Dr. Adem Acır danışmanlığında yürüttüğü “Nükleer Enerjiden Hidrojen Üretimi” konu başlığı altında yapmış olduğu akademik çalışmalar kapsamında 2024 yılı Öğrenci Araştırmacı Ödülü’ne layık görüldü. Araştırmacımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.