“6. Multiple Sklerozda Fizyoterapi ve Nörorehabilitasyon Sempozyumu” Gerçekleştirildi
27 Mayıs 2024 | 10:26

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Türk Nöroloji Derneği iş birliğinde düzenlenen, “6. Multiple Sklerozda Fizyoterapi ve Nörorehabilitasyon Sempozyumu” geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda yapılan programa Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deran Oskay, Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Arzu Güçlü Gündüz, Sempozyum Eş Başkanı Prof. Dr. Sibel Canbaz Kabay, Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Terzi, Prof. Dr. Egemen İdiman, dekanlar, müdürler, daire başkanları, akademisyenler, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılışında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deran Oskay, Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Arzu Güçlü Gündüz, Sempozyum Eş Başkanı Sibel Canbaz Kabay, Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Terzi ve Prof. Dr. Egemen İdiman selamlama konuşmasını yaptılar.

Açılış konuşmaları sonrası Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalından Doç. Dr. Gülşah Sever ile Piraye Polat müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Müzik dinletisinin ardından sempozyum düzenlenen 9 oturumla devam etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image