Üniversitemiz Kazan Yerleşkesinde Spor Tesislerinin Açılışı ve Fidan Dikimi Yapıldı
24 Mayıs 2024 | 18:00

Üniversitemiz TUSAŞ-Kazan Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Üniversitemiz Kazan Yerleşkesinde spor tesislerinin açılışı ve fidan dikimi yapıldı. Açılışa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun Koçak, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve öğretim elemanları katıldı.

Üniversitemiz heyetinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından Yüksekokul öğrencilerinin yeni açılan futbol sahasında yaptığı karşılaşmanın başlama vuruşunu Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız gerçekleştirdi. Prof. Dr. Musa Yıldız, basketbol sahasında potaya şut denemesi de yaptı.

Spor tesislerinin açılışının ardından fidan dikimine geçildi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Üniversitemiz heyeti, Yerleşke içinde bulunan alana meyve fidanları dikti. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

fidan-1 fidan-1 fidan-1 fidan-1 fidan-1 kazan-1 kazan-1 kazan-1 kazan-1 kazan-1