Diş Hekimliği Fakültesinde “Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları ve 27. Mezunlar Günü Etkinlikleri” Gerçekleştirildi
23 Mayıs 2024 | 19:10

Diş Hekimliği Fakültesinin ilk mezunlarından başlayıp günümüze kadar gelen mezuniyetlerinin 25. yıl kutlaması çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 27. Mezunlar Günü Etkinliği gerçekleştirildi. Bilimsel programla başlayan etkinlik, Mezuniyette 25. Yıl Seremonisi ve plaket töreni ile ardından temsili kep atma merasimi ile devam etti.

Bilimsel programa, Dekan Prof. Dr. Kahraman Güngör, Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Düzgün, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülsün Akay ve Doç. Dr. Gamze Metin Gürsoy, öğretim elemanlarımız ve mezuniyetlerinin 25. yılını kutlayan 1998-1999 eğitim öğretim yılı mezunlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Dekan Prof. Dr. Kahraman Güngör'ün açılış konuşması ile devam etti. Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Düzgün’ün konuşmasını ile devam eden bilimsel program, Prof. Dr. Ali Cemal Tınaz ve Prof. Dr. Mazlum Bülent Kurtiş’in konferansları ile devam etti.

Program kapsamında Prof. Dr. Mehmet Barış Şimşek de bir konferans gerçekleştirdi. Fakültenin ilk mezunlarından olan ve mezuniyette 50. yılını dolduran Prof. Dr. Abdullah Aykut Mısırlıgil’in konuşması ile devam eden törende Dekan Prof. Dr. Kahraman Güngör, Prof. Dr. Abdullah Aykut Mısırlıgil’e Mezuniyette 50. Yıl Plaketini takdim etti. Program kapsamında 25. yıllarını dolduran mezunlara plaketleri da plaket takdim edildi ve anı fotoğraflarından oluşan sunum gösterildi.

Tören mezunların temsili kep atması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

diş-1 diş-1 diş-1 diş-1 diş-1
background image