Kalite Komisyonu İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
23 Mayıs 2024 | 14:40

Kalite Komisyonu İç Paydaş Toplantısı Rektör Yardımcımız ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında Komisyon üyeleri, kalite Koordinatörlüğü ve Personel Daire Başkanlığı katılımıyla 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi Mezuniyet Anketi güncellemelerinin karara bağlandığı toplantıda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı (SGDB) ve sekretaryası SGDB tarafından yürütülen Kurul ve Komisyonların KİP faaliyetlerinin tamamlanma durumuna ilişkin bilgilendirmeler gerçekleştirildi. "Gazi Üniversitesi Yetkinlik Alanları Kümelenme Analizi" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda kadro hareketliliklerinde özlük sistemine akademik personelin yetkinlik alanlarına yönelik gerekli tanımlamaların yapılması için alınabilecek önlemler görüşüldü.

-1