Özbekistan Yükseköğretim, Bilim ve İnovasyon Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sarvarkhon M. Buzrukkhonov, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
22 Mayıs 2024 | 17:07

Özbekistan Bilim ve İnovasyon Bakan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sarvarkhon M. Buzrukkhonov, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Açık ve Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım’ın da yer aldığı ziyarette, Üniversitemiz ile Özbekistan yükseköğretim kurumları arasında iş birliği imkânları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Sarvarkhon M. Buzrukkhonov’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

-1 -1