Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesini Ziyaret Etti
21 Mayıs 2024 | 20:13

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer Caferov’u ziyaret etti. Ziyarette, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cahit Güran ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nesibova da yer aldı. Prof. Dr. Cafer Caferov, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.
Prof. Dr. Cafer Caferov, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesinin 100. yıldönümü nedeniyle Azerbaycan Respublikasi Nişanını takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesinin Qonaq (misafir) defterini de imzaladı.
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız heyetle birlikte Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Türkoloji Merkezini, Türksoy Merkezini ve Batı Azerbaycan Merkezini de ziyaret etti. Derslikleri gezen heyet, öğrencilerle sohbet etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1