Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adalet Muradov’u Ziyaret Etti
20 Mayıs 2024 | 22:00

“Türk Üniversiteler Birliği 7. Genel Kurul Toplantısı”na katılmak üzere Bakü’ye giden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Genel Kurul’a ev sahipliği yapan Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adalet Muradov’u ziyaret etti. İki üniversite arasındaki iş birliği imkânlarının ele alındığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ve Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, ev sahipliği ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Adalet Muradov’a ve emeği geçen tüm üniversite mensuplarına teşekkür etti. Prof. Dr. Adalet Muradov da nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

azerbaycan-1 azerbaycan-1