Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
16 Mayıs 2024 | 18:15

Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Gazi Üniversitesi, Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Mingeçevir Devlet Üniversitesi'nin işbirliği ile "Sürdürülebilir kalkınmayı sağlayan yenilikçi teknolojiler" konusunda düzenlenen ortak  konferans vesilesiyle Üniversitemize gelen heyette Genel Sekreter Ramin Memmedov, Rektör Müşaviri Hamiz Mahmudov ile halen Mingeçevir Üniversitesinde görevli Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Yılmaz ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren Güçer de yer aldı. Ziyarette, iki üniversite arasındaki iş birliği imkânları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, heyette yer alanlara, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

-1 -1 -1