“Radyasyondan Korkmuyorum Korunuyorum” Başlıklı Etkinliğin İlki Gerçekleştirildi
16 Mayıs 2024 | 15:30

Üniversitemiz, Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜTMAM) ve Fen Bilimleri Enstitüsü (FBE) ortaklığı ile Toplumsal Katkı ve Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında “Radyasyondan Korkmuyorum Korunuyorum” başlıklı etkinliğin ilki Etimesgut Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Etimesgut Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe GÜTMAM Müdürü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ramazan Çakıroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esra Uyar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Bilen, Öğr. Gör. Zübeyde Özkan ve Etimesgut Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Ocak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etimesgut Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Ocak yaptığı açılış konuşmasında Üniversitemiz tarafından yürütülen projenin önemini ve iş birliğinden duyduğu memnuniyetti ifade etti. GÜTMAM Müdürü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak toplumsal ve sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi verdi. GÜTMAM ve Fen Bilimleri Enstitüsü olarak bu yönde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından GÜTMAM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Uyar etkinliğe katılan öğrencilere ve öğretmenlere proje kapsamında sunum yaptı. Sunumun ardından soru cevap şeklinde öğrenciler ile etkileşimli olarak bilgi paylaşımında bulunuldu.

GÜTMAM Müdürü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak, Etimesgut Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

-1 -1
background image