Üniversitemiz ile İran Urumiye Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
15 Mayıs 2024 | 17:45

Üniversitemiz ile İran Urumiye Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen protokole Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu, Doç. Dr. Osman Dur, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, İran Urumiye Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Ahmad Alijanpour, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abbas Banj Shafiei, Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürü Prof. Dr. Mohammad Taghi Ahmadi, Türkiye Masası Sorumlusu Dr. Amir Rahimi ve Teknoloji ve Sanayi İş Birliği Birimi Müdürü Dr. Mahdi Behyari katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Urumiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Ahmad Alijanpour ise Türkiye’ye ve Türkiye’deki üniversitelerle iş birliği gerçekleştirmeye büyük önem verdiğini söyledi. Gazi Üniversitesinin köklü bir üniversite olduğuna değinen Prof. Dr. Ahmad Alijanpour, Üniversitemiz ile Urumiye Üniversitesi arasındaki iş birliğini geliştirmek istediğini ifade etti. Prof. Dr. Ahmad Alijanpour, Üniversitemiz ile Urumiye Üniversitesi arasında iş birliği gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Konuşmalarının ardından iş birliği protokolü, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile İran Urumiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour tarafından imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, iş birliği ve nazik ziyaretlerinden dolayı İran Urumiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Ahmad Alijanpour ve heyetine Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

Protokol töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

iran-1 iran-1 iran-1 iran-1 iran-1 iran-1 iran-1
background image