Üniversitemiz ve Kastamonu Üniversitesi Arasında Kurumsal Akreditasyon Deneyim Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirildi
15 Mayıs 2024 | 13:55

Gazi Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi arasında kurumsal akreditasyon, veri yönetimi ve kalite yönetim sistemi süreçlerine ilişkin deneyim paylaşım toplantısı gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesinin resmi talebi üzerine Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ile Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ile Prof. Dr. Ömer Küçük’ün başkanlık ettiği çevrim içi toplantıya Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Emre Boran, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz ile Kastamonu Üniversitesinden Kalite Koordinatörü Ali Vasfi Ağlarcı, Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Nesrin İçli, Dr. Öğr. Üyesi Enes Uğur Tohum, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Şenferah, Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Budak, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Tabanlıoğlu ile iki üniversitenin Kalite Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı temsilcileri katıldı.

2005 yılında bu yana Üniversitemizde başarıyla geliştirilen kalite güvencesi sistemi ve özellikle 2022 yılı Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlıkları ve deneyiminin aktarıldığı toplantıda Kurum İç Değerlendirme ve Stratejik Planlama süreçleri hakkında bilgi verilerek Kalite İyileştirme Planı ve KİDR Çalıştayı gibi Üniversitemiz örnek uygulamalarından bahsedildi. Kurumsal Veri Yönetim Sistemi ve Kalite Yönetim Süreçleri Sisteminin tanıtıldığı ve teknik detaylarının görüşüldüğü toplantı, Kastamonu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasındaki iş birliği olanaklarının geliştirilmesi temennileriyle sona erdi.

-1 -1