Üniversitemiz ile Gedik Eğitim Vakfı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
15 Mayıs 2024 | 11:21

Üniversitemiz ile Gedik Eğitim Vakfı arasında “Eğitim-Öğretim, Akademik ve Kültürel İş Birliği” protokolü imzalandı. Rektörlük Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu, Prof. Dr. Cevriye Gencer, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Doç. Dr. Osman Dur, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Behçet Gülenç, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Genel Sekreter Yardımcısı Ayşegül Doğan, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz, Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm akademisyenleri, İstanbul Gedik Üniversitesinden ise İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, Gedik Eğitim Vakfı Eğitim Müdürü Kadir Dağyıkan katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün burada çok önemli bir üniversitesiyle yeni bir iş birliğine imza atacağız” dedi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çok anlamlı bir protokolü hayata geçirdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu iş birliğiyle önemli faaliyetler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik ise, Gedik Üniversitesinin 13 yıllık bir üniversite olduğunu söyledi. Gedik Üniversitesi olarak sanayide daha fazla yer almaya çalıştıklarını dile getiren Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, “Gazi Üniversitesi ile bu tür bir akademik iş birliği yapıyor olmak bizim için çok önemli. Misafirperverliği ve gösterdiği dostluk için Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a çok teşekkür ederim” diyerek konuşmasını noktaladı.

Protokol töreni imzaların atılması sonrası çekilen, toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image