Üniversitemizin Politeknik Dergisi (Journal of Polytechnic) ASCI’da Taranmaya Başladı
14 Mayıs 2024 | 21:51

ESCI (Clarivate), TR DİZİN, EBSCOHOST,  Google Scholar, Cite Factor gibi seçkin dizinlerde taranan Gazi Üniversitesi Politeknik Dergisi, yeni bir başarıya imza atarak 2024 Mayıs ayından itibaren ASCI’da (Asian Science Citiation Indeks)  taranmaya başlandı.

Ayrıca, SCI-Expanded kapsamında Clarivate tarafından inceleme aşamasında olan Gazi Üniversitesi Politeknik Dergisi, 27 kriterden 26’sını sağlamış durumda bulunuyor. Yurtdışı dergilerde, dergimize yapılacak atıflar,  dergimizi SCI-Exp indekse taşıyacak olup, tüm akademisyenlerimizin desteğini bekliyoruz.

Teknik Eğitim Fakültesi Dergisi olarak yayın hayatına başlayan dergi, 2002 yılından bu yana Gazi Üniversitesi Politeknik Dergisi adı ile yayın yapıyor. Baş Editörlüğünü Prof. Dr. Adnan Sözen’in yürüttüğü Gazi Üniversitesi Politeknik Dergisi’nde alanında birçok değerli öğretim üyesi alan editörü olarak görev yapıyor.

Gazi Üniversitesi Politeknik Dergisi’nin daha nice başarılar elde etmesini diler, emeği geçen öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

-1 -1
background image