KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
14 Mayıs 2024 | 17:01

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Eski Başkanı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve FOTONİK Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu ve Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan’ın da yer aldığı ziyarette Prof. Dr. İsmail Demir, FOTONİK Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Prof. Dr. İsmail Demir’e, merkez laboratuvarlarını gezdirerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. İsmail Demir’e Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını vererek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1 -1 -1 -1