Yabancı Diller Yüksekokulumuz TOEIC Sınav Merkezi Oldu
13 Mayıs 2024 | 20:45

Yabancı Diller Yüksekokulumuz TOEIC Sınav Merkezinin açılış töreni Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın katılımı ile gerçekleşti. Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat’ın ve Prof. Dr. Yücel Gelişli’nin yanı sıra Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, Gazi Teknopark Genel Müdürü Elif Başak Teksin, ETS Türkiye TOEIC Sınavları Sorumlusu Gökçen İrgin, Yabancı Diller Yüksekokulu yönetimi ve öğretim elemanları katıldı. Törende, Gazi Üniversitesinin köklü geçmişinde yabancı dil öğretimimin yerine ve önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Yıldız, Yüksekokulda kurulan bu sınav merkezi ile Üniversitemiz genelinde faaliyete gösteren uluslararası yabancı dil sınav merkezi sayısının ikiye yükseldiğini belirterek desteklerinden ötürü ETS Global’e ve sınav merkezinin hayata geçirilmesine vesile olan başta yüksekokul yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

ETS Global Türkiye TOEIC sınavları sorumlusu Gökçen İrgin, yaptığı konuşmada Gazi Üniversitesi markası ile geliştirilen iş birliğinin önemine dikkat çekerek, Türkiye’de 5 ilde gerçekleştirilen TOEIC sınavlarının Ankara’daki tek halka açık sınav merkezi olma özelliğini taşıyan Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu sınav merkezinin açılışından kurumsal anlamda duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Akın Güngör de konuşmasında Yüksekokul olarak yürüttükleri yabancı dil eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra araştırma üniversitesi konumundaki Üniversitemizin özellikle uluslararasılaşma ve toplumsal katkı alanlarına katkı yapmayı hedeflediklerini dile getirerek açılışı gerçekleştirilen sınav merkezinin bu alanlardaki potansiyeli harekete geçirmekteki önemine vurgu yaptı. Müdür Dr. Güngör, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a ve Üniversitemiz üst yönetimine har daim Yüksekokula verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra sınav merkezi ile ilgili bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız incelemelerde bulunduktan sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından Yüksekokuldan ayrıldı.    

ydyo-1 ydyo-1 ydyo-1 ydyo-1 ydyo-1 ydyo-1
background image