Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kerkük’te Mezunlarımızla Buluştu
19 Nisan 2024 | 00:33

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kerkük’teki mezunlarımızla bir araya geldi. Kerkük’teki Üniversitemiz mezunlarının düzenlediği toplantıda mezunlarımızla tanışan Prof. Dr. Musa Yıldız, onlara günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, konuşmasında, Üniversitemizin kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti. Gazi Üniversitesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mezunlarımızın çalışmalarına destek vereceklerini belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, bölgede eğitimle ilgili çalışmalarda iş birliğine her zaman hazır olduklarını söyledi. Irak Türkmen Akademisyenler Birliği Başkanı Dr. Murat Sayip, günün anısına Rektörümüze plaket takdim etti. Mezunlarımızın Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’la duygu ve düşüncelerini paylaştığı toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1