Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ülkemizin Farklı İllerinden Liseleri Ağırlamaya Devam Ediyor
18 Nisan 2024 | 16:25

Üniversitemizin farklı illerinde bulunan liseler öğrencilerine üniversiteleri tanıtabilmek amacıyla, üniversitelere geziler düzenliyor. Gerek Ankara içinden gerekse de yurdun farklı illerinde bulunan liselerden Üniversitemize de yoğun ilgi gösteriyor. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de lise müdürlüklerinin taleplerini karşılıksız bırakmıyor. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından hemen her gün en az 2 ya da 3 liseye tanıtım hizmeti veriliyor.

Liselere yönelik düzenlediğimiz tanıtım faaliyetlerinden yararlanan liselerimizden biri de Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ortak finansmanı ile IPA II çerçevesinde yürütülen ve Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Operasyon Faydalanıcısı olduğu, “Ortaöğretimde Devam ve Okullaşma Oranlarının Artırılması için Teknik Destek Projesi (ODAP)” kapsamında pilot okul okullardan biri olan Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, başarılı bir gelecek için eğitime devam etmenin önemi ve üniversiteye  gitmenin insanın geleceğini şekillendirmesindeki  yeri hakkında öğrencilerin farkındalığını artırmak amacıyla Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Erhan Aydoğdu, Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ne Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uygar Kanlı da Gazi Eğitim Fakültesi ve Gazi Üniversitesinin eğitim alanındaki yeri hakkında üniversite adaylarına açıklamada bulundu.

Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri Fatma Köse, Güllü Çil ve Sinem Demir ise Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinden gelen 30 öğrenciye yerleşkemizi gezdirdi.

Okul öğretmenleri ziyaret programı nedeniyle, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Erhan Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.

Gün içinde Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinin dışında Altındağ Süleyman Şah Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bergama Akif Ersezgin Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri de Üniversitemize tanıtım ziyareti gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz Fatma Köse, Güllü Çil ve Sinem Demir bu liselere de yerleşkemizi gezdirerek, Üniversitemiz hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladılar.

tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1
background image