Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’ı Ziyaret Etti
28 Mart 2024 | 18:10

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’a tebrik ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’a görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Özel Kalem Müdürü Murat Tunçbilek eşlik etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği imkanları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Doç. Dr. Veli Ozan Çakar, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

-1 -1