Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi TR-DİZİN'e Kabul Edildi
19 Şubat 2024 | 19:33

Fen Fakültesi bünyesinde kurulan, Araştırma ve Derleme Makaleler yayımlayan ulusal hakemli bir dergi olan “Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi” (e-ISSN 2757-5543), Aralık 2020 tarihinde yayım hayatına başladı. İlk sayısından itibaren alan indekslerinde taranmaya başladı. Bir yıl sonra 17 Aralık 2021 tarihinde ULAKBİM tarafından DERGİPARK’a kabul edildi. Fen Fakültesi Dergisi, 19.02.2024 tarihinde ise TR DİZİN’e kabul edildi.

GÜFFD, mayıs ve kasım aylarında birer sayı olmak üzere yılda iki kez, Türkçe yayımlanıyor. GÜFFD Açık Erişim Politikasını benimseniyor. 

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi; yönetici editörler, alanında uzman alan editörleri ve teknik asistanların özverili çalışmalarıyla araştırmacılara özgün ve kaliteli çalışmalar sunmayı amaçlıyor. 

Dergimizin 2023 yılı sayıları TR DİZİN kapsamına alındı. Bu süreçte özveri ve titizlikle çalışan başta Dekan Prof. Dr. Reşat Kasap olmak üzere, Baş Editör Prof. Dr. Deniz Yüzbaşıoğlu, Yardımcı Editörler Prof. Dr. Zehranur Yüksekdağ, Prof. Dr. Bayram Çekim ve Prof. Dr. Tarık Asar’a, alan editörlere, danışma kurulu üyelerine ve teknik sorumlulara teşekkür ederiz. 

-1
background image