Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Merkez Kütüphanede Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
26 Ocak 2024 | 15:45

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, sınav dönemlerinde 7/24 hizmet veren Merkez Kütüphanesini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Nur Uzun’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Merkez Kütüphanesinin birimlerini de gezen Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrenciler ve çalışanlarla sohbet ederek öğrencilerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerimize başarılar diledi ve Kütüphanemizde ücretsiz olarak sunulan çay ve simitlerden ikram etti.

kütüphane ziyaret-1 kütüphane ziyaret-1 kütüphane ziyaret-1 kütüphane ziyaret-1 kütüphane ziyaret-1