Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
17 Ocak 2024 | 18:45

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz kampüslerinde huzurla çalışmamızı sağlayan başarılı güvenlik görevlilerine teşekkür belgesi takdim etti.

Üniversitemiz Rektörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, Güvenlik Hizmetleri Şube Müdürü Ali Rıza Gürsoy katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında görevli Güvenlik Şefi Serkan Ulaş ile güvenlik personelleri Melike İnan ve Serkan Esen'i görevleri sırasında göstermiş oldukları dikkat ve cesaret nedeniyle tebrik etti. Belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’dan alan güvenlik görevlileri, verdikleri destek dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

güvenlik-1 güvenlik-1 güvenlik-1 güvenlik-1