L.N. Gumilev Adındaki Avrasya Mili Üniversitesi Öğretim Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
14 Aralık 2023 | 18:14

L.N. Gumilev Adındaki Avrasya Mili Üniversitesi Öğretim Üyeleri K.T. Atemova, P.B. Seitkazy, G.B. Zhukenova ile doktora öğrencisi I.B. Shaikhymuratova Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. BR 185744152 “Çocuklara Yönelik Bulling Önleyici Tedbirlerin Geliştirilmesi ve Güncel Yönlerinin İncelenmesi” projesi kapsamında Gazi Eğitim Fakültesi öğrencilerine “Ergenler Arasında Bulling ve Siber Zorbalığın Önlenmesi”  konusunda seminer vermek üzere üniversitemizde bulunan K.T. Atemova, P.B. Seitkazy, G.B. Zhukenova ile I.B. Shaikhymuratova, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a projeleri hakkında bilgi verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı K.T. Atemova, P.B. Seitkazy, G.B. Zhukenova ile I.B. Shaikhymuratova’ya teşekkür etti.