Üniversitemizde Dünyada ve Türkiye’de Geleneksel Tamamlayıcı ve İntegratif Tıp: Dünü Bugünü ve Yarını Konulu Konferans Düzenlendi
21 Kasım 2023 | 17:00

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsünün tarafından düzenlenen Salı Konferanslarında Mezunlarımız konulu etkinliğin dördüncüsü gerçekleştirildi. Modetaratörlüğünü Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ece Salihoğlu’nun yaptığı programa konuşmacı olarak Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Geleneksel, Tamamlayıcı ve Fonksiyonel Tıp Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı katıldı.

Programın açılışını Dr. Öğr. Üyesi Ece Salihoğlu yaptı. Dr. Öğr. Üyesi Ece Salihoğlu programa katılımından dolayı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı’ya teşekkür etti. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep ise Enstitü olarak Salı Konferanslarını düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Program kapsamında Dünyada ve Türkiye’de Geleneksel Tamamlayıcı ve İntegratif Tıp konusunun ele alınacağını ifade eden Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep, programa katılımından dolayı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı’ya teşekkür etti.

Dr. Mehmet Zafer Kalaycı, geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının önemine değinerek başladığı sunumunda, Sağlık Bakanlığı bünyesinde yapılan çalışmalardan bahsetti. Dr. Mehmet Zafer Kalaycı, dünyadaki uygulamalar hakkında da bilgiler verdi.

Program, soru cevap kısmının ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1
background image