Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
1 Kasım 2023 | 18:05

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. İki kurum arasındaki iş birliği imkânlarının görüşüldüğü ziyarette,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’e, Bakan Yardımcısı Danışmanı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esma Atasoy eşlik etti. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’e Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendileri adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Ziyaret-1 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Ziyaret-1 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Ziyaret-1