Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’i Ziyaret Etti
31 Ekim 2023 | 13:41

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Ali Özkan eşlik etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği imkânları da ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e mezun kartını takdim etti. Prof. Dr. Şakir Taşdemir ise nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Üniversitemiz heyetine teşekkür etti.

Ziyaret esnasında iki kurum arasında eğitim, öğretim ve akademik alanda iş birliğini öngören bir protokol de imzalandı. Törende imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir tarafından atıldı.

İmzalanan protokolle, iki üniversite arasında konferanslar, sempozyumlar, seminerler, bilimsel çalışmalar, öğretim elemanı, araştırmacı ve öğrenci değişimi gibi çeşitli alanlarda iş birliği yapılması öngörülüyor.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image