“Gönül Diliyle Görev Bilinci” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Tamamlandı
13 Ekim 2023 | 18:55

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine yönelik düzenlenen “Gönül Diliyle Görev Bilinci” konulu hizmet içi eğitim programı tamamlandı.

9 Ekim’de başlayan ve 5 gün süren hizmet içi eğitimin son programı Teknoloji Fakültesi Taşkent Konferans Salonu’nda yapıldı. Hizmet içi eğitimler Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer tarafından gerçekleştirildi. Hizmet içi eğitimin son programına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Genel Sekreter Ragıp Akyürek katıldı.

Hizmet içi eğitim programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldikleri andan itibaren insan merkezli bir anlayışla gönül gücünü kullanmayı esas aldıklarına değinerek, tespit ettikleri sorunları çözmeye önem verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Musa Yıldız, İdari Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer başta olmak üzere hizmet içi eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer ise 5 gün boyunca Üniversitemiz güvenlik görevlilerine iletişim ve kişiler arası iletişimle ilgili bilgiler verdi. “Gönül Diliyle Görev Bilinci” adlı hizmet içi eğitim programında teori ile uygulama bir araya geldi. Üniversitemiz güvenlik görevlileri edindikleri bilgileri sıcağı sıcağına uygulayarak kişisel gelişimlerine de katkı bulundular.

gönül diliyle görev bilinci-1 gönül diliyle görev bilinci-1 gönül diliyle görev bilinci-1 gönül diliyle görev bilinci-1 gönül diliyle görev bilinci-1
background image