“Gönül Diliyle Görev Bilinci” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
10 Ekim 2023 | 20:45

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine yönelik düzenlenen “Gönül Diliyle Görev Bilinci” konulu hizmet içi eğitim programı devam ediyor.

Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay’ın moderatörlüğünü yaptığı hizmet içi eğitim programına eğitmen olarak Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer katılıyor. Hizmet içi eğitim programının ikinci gününde Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Genel Sekreter Ragıp Akyürek güvenlik görevlileriyle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, hizmet içi eğitim programında yaptığı konuşmada, göreve başladıkları 2020 yılı Ağustos ayından bu yana gönül dilini kullanmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Musa Yıldız, güvenlik görevlilerinden de gönül dilini kullanmaya önem vermelerini istedi. Güvenlik görevlilerinin oldukça zor ve önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, görevlerini özverili bir şekilde yerine getirmelerinden dolayı güvenlik görevlilerimize teşekkür etti.

Aydın Kayaer ise etkin iletişim becerilerini ele alan bir sunumda bulundu. Kurum içinde huzurun var olması bakımından güvenlik görevlilerinin taşıdığı öneme değinen Aydın Kayaer, güvenlik görevlilerinin iletişim becerilerinin üst seviyede olması gerektiğini vurguladı. Kayaer, insanlarla etkileşim içinde bulunan güvenlik görevlilerinin gönül dilini kullanmalarının işlerini kolaylaştıracağını da söyledi.

Güvenlik görevlilerine yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim programı 13 Ekim’de sona erecek.

Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1 Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1 Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1 Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1 Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1 Hizmet içi eğitim gönül diliyle görev bilinci-1
background image