Azerbaycan İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Personeli Üsteğmen Elmaddin Hüseynov, Üniversitemizde Doktora Programına Kabul Edildi
11 Eylül 2023 | 17:08

 

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi personeli ve kıdemli polis üsteğmeni olan Elmaddin Hüseynov, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Sönmez ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi de yer aldı.

Elmaddin Hüseynov, Üniversitemizde “Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Eğitimi” alanında doktora programına kabul edildi. Konuyla ilgili olarak Azerbaycan Polis Akademisi sitesinde de bir haber yayınlandı. Haberde, “Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanından sonra kurulan ilk devlet üniversitesi olan Gazi Üniversitesi, üst düzey eğitimi ve kamu hizmetleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde prestij kazanmış eğitim kurumları arasında yer alıyor” denildi. Haberde, ayrıca Emniyet Müdürü Üsteğmen Elmaddin Hüseynov’un eğitimine, toplumda gelişmiş, seçkin ve saygın bir araştırma üniversitesi olan, bilgiyi değere dönüştüren, ileri teknoloji ve eğitime yönelik araştırmalarla yeni bilgi ve beceriler kazandırılması yönünde çalışan Gazi Üniversitesinde devam ettiği de vurgulandı. Ziyarette, Azerbaycan yükseköğretim kurumları ile Üniversitemiz arasındaki iş birliği imkanları da ele alındı. 

-1 -1 -1
background image