Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, TEKNOFEST 2023 Ankara’da Standımızı Ziyaret Etti
31 Ağustos 2023 | 20:38

TEKNOFEST 2023 Ankara’da Üniversitemiz standına yoğun ilgi devam ediyor. Üniversitemiz standını Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar ve fakülte bölüm başkanları ziyaret etti. Prof. Dr. Musa Atar ve fakülte bölüm başkanları stantta incelemelerde bulunarak, etkinliklerle ilgili öğrencilerden bilgi aldı. Ziyarette, Prof. Dr. Musa Atar, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Altınok, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Erdem, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şevki Demirbaş, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Gökçe, İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Korkut, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Durgutlu ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Çıtak ile Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Turgay Ergin yer aldı.

-1 -1