Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Vakıf Özel Okulları Genel Kuruluna Katıldı
28 Ağustos 2023 | 15:39

Üniversitemiz Vakfı Özel Okulları 2023-2024 Yılı Genel Kurulu düzenlendi. Genel Kurula, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Gazi Vakfı Müdürü Muhittin Güney, Vakıf Özel Okulları yöneticileri ve öğretmenler katıldı.  

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, Üniversitemiz Vakfı Özel Okullarının 1998’de kurulduğunu, 2003’te Anadolu ve Fen Lisesini, 2011’de ise IB Programını da açarak hem ulusal hem de uluslararası üniversitelere bilgi toplumunun pozitif katılımcıları olan öğrencileri uğurladığını söyledi.

Gazi Üniversitesi yönetimi olarak Üniversitenin kuruluşundan bu yana devraldıkları mirası daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyabilmek için çalıştıklarını vurgulayan Prof. Dr. Musa Yıldız, şöyle konuştu: “Sizlerin özverili çalışmaları ve üstün katkıları sayesinde okulumuzu her geçen gün daha ileri bir noktaya taşımaktayız. Birlikte yürüttüğümüz başarılı çalışmaların, kuruluşundan bu yana okulumuzda emek veren ve aramıza yeni katılan öğretmenlerimizle birlikte yeni dönemde de yine sizlerin desteğiyle devam edeceğine inancım tam. Sizler; öğrencilerimize gereken bilgi, beceri ve değerleri kazandırarak onları Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi gençler olarak potansiyellerinin en yüksek noktasına getirmek için çalışırken üniversitemiz de Bilim Danışma Kurulundaki hocalarımızla sizlere destek olmaya devam edecektir. Hepimizin ortak ülküsünün, ulusun değerlerini ve uluslararası değerleri bilen gençleri geleceğin mimarları olarak yetiştirmek olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu yönde uygulayacağımıza inanıyorum.”

Prof. Dr. Musa Yıldız, konuşmasını yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, başarılı, verimli, huzur ve mutluluk dolu geçmesini temennisiyle tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Vakıf Özel Okullarını da gezerek incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image