Mesleki Yeterlilik Kurumundan Gazi Üniversitesine Plaket Takdimi
15 Haziran 2023 | 17:28

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi Projesi (AYÇ-UKN 2021-2023) kapsamında Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosunun mezuniyet belgelerinde kullanımına ilişkin “TYÇ Logosu Lansman Programı” düzenlendi.

Tanıtım etkinliği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve TYÇ yönetim yapılarından katılımcılar ile yükseköğretim kurumlarından 180’i aşkın temsilcinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemizi temsilen Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Koşar ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Serdar Yücesu katıldı.

Etkinlikte, TYÇ'nin eğitim ve yeterlilikler sistemimize yönelik reformist etkileri ve TYÇ Logosu kullanımının sağlayacağı avantajlar konusunda bilgilendirici sunumlar gerçekleştirildi. TYÇ Logosuna ilişkin tanıtım filmi gösteriminin de yapıldığı etkinlikte, mezuniyet belgelerinde bu yıl ilk kez TYÇ Logosu kullanacak 40 farklı yükseköğretim kurumuna anı plaketi verildi. Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından verilen anı plaketi, Üniversitemiz adına Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi’ye takdim edildi.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesine yerleştirilmiş yeterlilikler için düzenlenen mezuniyet belgelerinde TYÇ Logosu kullanımının üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Mesleki Yeterlilik Kurumundan Gazi Üniversitesine Plaket Takdimi-1 Mesleki Yeterlilik Kurumundan Gazi Üniversitesine Plaket Takdimi-1 Mesleki Yeterlilik Kurumundan Gazi Üniversitesine Plaket Takdimi-1 Mesleki Yeterlilik Kurumundan Gazi Üniversitesine Plaket Takdimi-1
background image