British Council Türkiye Eğitim Müdürü Ayşen Güven, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
25 Mayıs 2023 | 12:02

British Council Türkiye Eğitim Müdürü Ayşen Güven, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Akın Güngör ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör eşlik etti. Ziyarette, İngilizce eğitimi, yükseköğretim iş birlikleri, British Council ile Üniversitemiz arasında iş birliği imkanları üzerinde duruldu. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Ayşen Güven’e Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dikilen fidan sertifikasını vererek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1 -1