TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Üniversitemizi Ziyaret Etti
24 Mayıs 2023 | 17:56

Gazi Eğitim Fakültesinde TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında Öğretmenlere Yönelik Bilimsel Yazma Eğitimi ve Uygulaması gerçekleştiriliyor. Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Şahin’in yürütücülüğünde 22-26 Mayıs tarihleri arasındaki eğitimde “Akademik Yazma ve Bilimsel Yayın Yapma” konusunda öğretmenler bilgilendiriliyor.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özkan ile birlikte Gazi Eğitim Fakültesinde eğitime katılan öğretmenleri ziyaret etti. Prof. Dr. Hasan Mandal, eğitime katılan öğretmenlerle sohbet ederek eğitimle ilgili görüş ve önerilerini aldı.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Prof. Dr. Mahmut Selvi öğretmenlerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

-1 -1 -1