“Herkes İçin Eğitim-Birlikte Düşünelim ve Öğrenelim” Konferans Serisi Düzenlendi
12 Mayıs 2023 | 15:11

Gazi Üniversitesi, Toledo Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile “Herkes İçin Eğitim-Birlikte Düşünelim ve Öğrenelim” adlı konferans serisi düzenlendi.

Ohio Toledo Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak bulunan Prof. Dr. Nurdan Kalaycı ve Düzce Üniversitesinden Doç. Dr. Fahriye Hayırsever organizasyonu ile; Toledo Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi iş birliğinde “Herkes İçin Eğitim-Birlikte Düşünelim ve Öğrenelim” adlı konferans serisi düzenledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın desteği ve himayesi ile gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmalarında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli söz aldı. Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi’nin de destekleri ile gerçekleşen konferansta farklı üniversitelerden ve kurumlardan katılan öğretim elemanları, düzenleme kurulu ve katılımcılara üç üniversitenin iş birliğini simgeleyen sertifikaları verildi.

Konferansa Toledo Üniversitesi’nde eğitim uzmanı olan Dr. Lenna Black, Dr. Ting Li, Dr. Fatima Aldajani, Uluslararası Çalışmalar ve Programlar Merkezi Direktörü Xinren Yu ve International Program Coordinator Rafael Fay konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini ülkemiz eğitimcileri ile paylaştı. Sunumlardan sonra katılımcılar fikirlerini paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Nurdan Kalaycı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi’ye sertifikalarını teslim etti.

-1 -1 -1 -1 -1
background image