Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz ile Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) iş birliğinde düzenlenen “Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR-14)”na katıldı.
Yurt içi ve yurt dışından birçok eğitim kurumunun, akademisyenlerin ve katılımcıların yer aldığı “Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu”nun açılışı, 2 Mayıs’da Antalya/Kemer Mirada Del Mar Otel’de gerçekleştirildi. Bu oturumda çevrim içi bildiri sahiplerine yönelik ve çevrim içi olarak kongreyi takip eden katılımcılara hitaben açılış konuşmaları ve tanıtım sunumları yapıldı. Bugün gerçekleştirilen çevrim içi oturumun açılış konuşmasını ise Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız yaptı. Prof. Dr. Musa Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bilimin ilerlemesinde üniversitelerin rolü çok büyük. Üniversiteler bilimin mutfağıdır ve bilimin düşünce gücünün ateşlendiği yerdir. Akademik ekiplerle ve sahadaki uygulayıcılarla birlikte yapılan ve mesleki paylaşım, tanışma, bilimsel çalışmaların harmanlandığı en etkili platform bilimsel toplantılardır. Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği iş birliğinde düzenlenen bu platformda yer almaktan ve eğitim ve araştırmada öncü kimliğimizle katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Üniversite yönetimi olarak böylesine kaliteli ve alanında yetkin programları önemsiyoruz. 14’ncüsü düzenlenen Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumunun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Eğitimin birçok alanına dair konu başlıklarının ele alındığı ve katılımcıların, paydaşların bildiri sunumlarının yapıldığı “Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu” 2-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak devam edecek.
Eczacılık Fakültesinin 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2025-2026 Mezunlarını Uğurladı
“17. Ankara Matematik Günleri” Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Düzenleniyor
Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Mühendislik Fakültesi 2026 Akademik Yılı Mezunlarını Uğurladı
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.