TEKNOFEST 2023’te Standımıza Yoğun İlgi Devam Ediyor
29 Nisan 2023 | 14:51

Atatürk Havalimanı’nda devam etmekte olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’te Üniversitemiz standı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Prof. Dr. Uygar Kanlı, Doç. Dr. Burçak Yılmaz Yakışık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi, TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık, Genel Sekreter Ragıp Akyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Erhan Aydoğdu, Güvenlik ve Koruma Müdürü Ali Rıza Gürsoy, Şube Müdürü Onur Sami Turan ile Şube Müdürü Fahrettin Ecik’in yer aldığı ekibimiz S-8 standında ziyaretçilerle buluşuyor. Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı Üniversitemiz standında gerçekleştirilecek aktiviteleri izlemeye davet ediyoruz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1