Üniversitemiz ile Bayburt Üniversitesi, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
18 Nisan 2023 | 17:47

Üniversitemiz ile Bayburt Üniversitesi, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Müdürlüğü Genel Sekreteri Suphi Eren Öztürk  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Ragıp Akyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Selçuk, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz katıldı.

Törende imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ile Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Müdürlüğü Genel Sekreteri Suphi Eren Öztürk tarafından atıldı.

İmzalanan protokol Gazi Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki ortak bilimsel çalışmalar, sportif eğitim ve kültürel iş birliği amacıyla, yapılacak olan bilimsel ve teknik çalışmalarda ölçüm, analiz, altyapı ve saha kullanımı alanlarında karşılıklı olarak hizmet sağlanması, iş birliği ve ortak girişimler ile ilgili esas ve usulleri belirmeyi kapsıyor.

Protokol, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1 -1
background image