Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Depremzede Ailelere İftar Yemeği Verdi
18 Nisan 2023 | 11:04

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından depremden etkilenen öğrenciler ve aileleri için iftar yemeği verildi.  “Bin aydan daha hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen İftar yemeğinde Kur’an Kerim tilaveti okundu ve hayatını kaybedenler için dua edildi.

Gölbaşı’nda Kredi Yurtlar Kurumunda ve evlerde ikamet eden 170 depremzede aile Üniversitemiz tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar Yemeğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Akın Güngör ile Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Maide Yılmaz ve Öğr. Gör. Ahmet Özcan, Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, Kredi ve Yurtlar Kurumu görevlileri, Yüksekokul personeli ve depremzede vatandaşlarımız katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, bu birlikteliğe vesile olan Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu görevlilerine teşekkür ederek, “Gazi Üniversitesi ailesi olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepinize afiyet olsun, gecemiz hepimize mübarek olsun” dedi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Akın Güngör ise, “iftar soframız beraber olsun” diyerek bu yemeği düzenlediklerini belirterek, iftar programına katılan herkesin Kadir Gecesini kutladı. Dr. Akın Güngör, şunları söyledi: “Soframızı sizlerle paylaşmak istedik. Sizler de sağ olun buna icabet ettiniz. Bizler Yabancı Diller Yüksekokulu olarak elimizden geldiği kadar sizlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Bugünkü yemeğin de bu mübarek günde organize edilmesi aslında bu amaç doğrultusunda gerçekleşen bir husustu. Bu noktada da desteklerini ve işbirliklerini bizden esirgemeyen Kredi Yurtlar Kurumumuza, muhtarımıza, Yüksekokulumuzun Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Merve Korkmaz’a çok teşekkür ediyoruz.”

YDYO İftar-1 YDYO İftar-1 YDYO İftar-1 YDYO İftar-1
background image