Öğrencilerimiz "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında Büyük Bir Başarı Elde Etti
13 Nisan 2023 | 09:44

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Trabzon’da,  10-12 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimiz 1 altın, 3 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Atıcılık (Havalı Silahlar) takımımızda, Erkekler Tabanca kategorisinde Mustafa İnan 572 puanla Türkiye Şampiyonu olurken, Yiğit Yıldırım 568 Türkiye İkincisi,  Bayanlar Tabanca kategorisinde Yasemin Beyza Yılmaz 564 Türkiye İkincisi, Bayanlar Tüfek kategorisinde ise Zeynep Gökçe Demirci 622.9 puanla Türkiye İkincisi oldu.

Müsabakada üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden idarecimiz Prof. Dr. Muhsin Hazar'ı, antrenörümüz Öğr. Gör.  A. Serhat Aydın'ı ve tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

-1 -1