Üniversitemiz İstatistik Bölümü ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından ortaklaşa düzenlenen “LÖSEV Hakkında Bilgilendirme ve Kansere Karşı Farkındalık Yaratma” adlı söyleşi geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.
Çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Kardiyen yaparken, etkinlikte konuşmacı olarak LÖSEV Fayda Projesi Sorumlusu Nergiz Uludağ yer aldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Filiz Kardiyen, LÖSEV’in yürüttüğü proje hakkında bilgi vererek sözlerine başladı. LÖSEV’e sempati ile baktıklarını dile getiren Kardiyen, etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Açılış konuşmalarının ardından “LÖSEV Hakkında Bilgilendirme ve Kansere Karşı Farkındalık Yaratma” konulu sunumunu yapan Nergis Uludağ, sözlerine LÖSEV hakkında bilgi vererek başladı. LÖSEV’in 1998 yılında kurulduğunu anlatan Uludağ, LÖSEV’in merkezinin Ankara olduğunu vurguladı.
LÖSEV’in 8 ilde de irtibat ofisi olduğunu söyleyen Uludağ, LÖSEV’in yaptığı ayni, nakti ve diğer yardımlardan söz etti. Kanserin sadece hastayı ilgilendirmediğini aynı zamanda tüm aileyi etkilediğinin altını çizen Nergiz Uludağ, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ölümünün 87. Yıl Dönümünde Andık
Gazi Üniversitesi Üniversite-Sanayi İş Birliği Geliştirme Toplantısı Gerçekleşti
Üniversitemiz ile ASFAT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, ANKOSLink2025 Uluslararası Konferansı’na Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Çello Orkestrası Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.